browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

III.tengely

UMVP, Darányi Ignác terv, Szinergia Egyesület, III. tengely

Projekt megvalósítás beszámolója

Kategóriák: Hirek, III.tengely, Pályázati hírek | Projekt megvalósítás beszámolója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Monitoring

Tisztelt Nyertes Pályázóink! Mint már erről az előző évek során értesültek: Európai Uniós agrár- és vidékfejlesztési támogatások esetén uniós kritérium, hogy minden nyertes pályázó (vagyis 2013-ban, vagy azt megelőzően Falumegújítás, Vidéki Örökség megőrzése, IKSZT, „Falubusz”, Mikrovállalkozások fejlesztése, Turisztikai tevékenységek ösztönzése és LEADER jogcímekben támogatási határozattal rendelkező) részére kötelező az évenkénti monitoring adatszolgáltatás. Ennek végrehajtási formája … Bővebben »

Kategóriák: Hirek, III.tengely, IV. tengely (LEADER), Leader 2013, Pályázati hírek | Hozzászólások megtekintése

Meghívó fogadóórára – Nagydobsza, 2013. december 4.

Kategóriák: Hirek, III.tengely, Pályázati hírek | Hozzászólások megtekintése

Pályázatok benyújtásának felfüggesztése (vidéki alapszolgáltatások)

Megjelent az Irányító Hatóság 292/2013. (XI. 25.) és a 293/2013. (XI. 25.) számú közleménye a 103/2013. (XI.8.) VM rendelet alapján a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2013-tól igénybe vehető támogatások benyújtási időszakának felfüggesztéséről az 1. és a 2. célterületen. A közlemények értelmében 2013. november 25. 18:00 határidővel felfüggesztették a benyújtási időszakot … Bővebben »

Kategóriák: Hirek, III.tengely, Pályázati hírek | Hozzászólások megtekintése

Kiemelt – Turisztikai tevékenységek ösztönzése 2013

Tisztelt Érdeklődők! Megjelent a Magyar Közlöny 188. számában (2013. november 15.) a vidékfejlesztési miniszter 104/2013. (XI. 14.) VM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet. A rendelet 11. § (1) bekezdése értelmében a támogatási kérelmet az egyes mezőgazdasági és agrár-vidékfejlesztési támogatások … Bővebben »

Kategóriák: Hirek, III.tengely, Pályázati hírek | Hozzászólások megtekintése

Tájékoztató rendezvény

Kategóriák: Hirek, III.tengely, Pályázati hírek, Rendezvények | Hozzászólások megtekintése

Gyakori hibák a Kifizetési Kérelmek benyújtása során

Típushibák: A típushibák elkerülésének érdekében javasoljuk a vonatkozó jogszabályok és a közlemény alapos tanulmányozását. Jogerős határozat kell ahhoz, hogy az ügyfél kifizetési kérelmet tudjon beadni, azaz ha a fellebbezési idő nem járt még le, csak akkor adhat be kifizetési kérelmet, ha a fellebbezési jogáról lemond. A kifizetési kérelemben csak az vezethető fel, ami megvalósításra került, … Bővebben »

Kategóriák: Hirek, III.tengely, IV. tengely (LEADER), Leader 2013, Pályázati hírek | Hozzászólások megtekintése