Keresés
Close this search box.

Leader pályázatok benyújtási lehetőségének újranyitása 2013. szeptember 30-ig!

Tisztelt Pályázóink!

Szervezetünk elkészült a június hónapban benyújtott LEADER 2013 pályázatok értékelésével, a támogató döntések meghozatala folyamatban van. Ebből kifolyólag és a lehető legnagyobb arányú forráslekötés elérése miatt, Irányító Hatóságunk 2013.09.24 naptól 2013.09.30-ig bezárólag újranyitotta egyesületünk területén, a pályázatok internetes alapú beadásának lehetőségét.

A LEADER pályázat (továbbiakban Támogatási Kérelem) benyújtás feltétele egy LEADER projektötlet benyújtása, és annak Helyi Bíráló Bizottság általi véleményezése. Elnökségünk a tegnapi nap során döntött arról, hogy erre az előzetes körre, a jelenlegi rövid határidő miatt nincs mód, viszont még jelentős számú HBB határozattal rendelkező, de Támogatási Kérelmet be nem nyújtó ügyfél van működési területünkön. Ezért egyesületünk azon pályázók figyelmét hívja fel a benyújtás újbóli lehetőségére, akik rendelkeznek már ilyen HBB Támogató Határozattal, de a júniusi rövid, mindössze 5 napos beadási időszak miatt, akkor nem tudtak Támogatási Kérelmet feltölteni az MVH felületén. E pályázók számára lehetőség van arra, hogy 2013.09.30.-án 18.00 óráig feltölthessék pályázatukat az MVH-s benyújtási felületen.

További érintett pályázói kör azok, akik benyújtottak Támogatási Kérelmet június 17-21 között, de beadott Támogatási Kérelmük a nyár folyamán elutasításra került és azt nem fellebbezték meg. ( a fellebbezéssel Támogatási Kérelmük nem lezárt eljárásnak minősül, tehát annak elbírálásáig nem adhatnak be új kérelmet) Ezek a szervezetek ismét benyújthatnak kérelmet. Természetesen e kérelmek esetében továbbra is feltétel, hogy meg kell felelni a jogcímrendeletben foglaltaknak, tehát az elutasítás okát meg kell szüntetniük ismételt benyújtás esetén is. Amennyiben ezt nem teszik meg, akkor újra elutasításra fog kerülni Támogatási Kérelmük.

Amennyiben Önök érintettek valamely kategóriában és szeretnék Támogatási Kérelmüket beadni, akkor egyesületünk munkatársai tájékoztatást adnak legfontosabb teendőikről, illetve válaszolnak feltett kérdéseikre.

Telefon:
Iroda 1: 06-73/312-511,
Iroda 2: 06-20/468-0073,
Rajczi Román: 06-20/434-2707,
Völgyi Tamás: 06-20/665-5944