Keresés
Close this search box.

Az 1. intelligens vidéki 21 regionális műhely promóciója, 2021. szeptember 12-14

Tisztelt Résztvevők!
Tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 12-14-én online megszervezik az Intelligens vidéki 21 projekt első regionális műhelyét az „Intelligens, virágzó és ellenálló vidéki területek” témakörben (lásd a programot és az esemény oldalt itt ).
Az eseményt a Smart Rural 21 projekt csapata szervezi, együttműködve Ostoja Natury -val (Tomaszy, Lengyelország – a kiválasztott intelligens falvak egyike). Bár – az előzetes regisztráció eredményei szerint – az eseményt online kell megtartani, ez inspiráló kísérleti formátumot vesz igénybe, és négy ülésen keresztül szerveződik, amely ma már elérhető a széles érdeklődő közönség számára:
Szeptember 12 -én élőben közvetítjük BioTech Conference of Ostoja Natury (Tomaszyn, Lengyelország – kiválasztott Smart Rural 21 falu). A rendezvényen magas szintű előadók lesznek a regeneráló mezőgazdaság, a fenntartható élelmiszertermelés és a farm-to-villa stratégia területén, valamint az intelligens falvak előadásai. Az összes prezentációt valós időben követheti előzetes regisztráció nélkül a YouTube -csatornánkon .
Reggel szeptember 13 akkor egy virtuális látogatást Tomaszyn egy élő munkamenetet. Még ha a Covid-19 megakadályozta is, hogy sokukkal személyesen találkozzunk, lehetősége lesz arra, hogy többet megtudjon Ostoja Natury innovatív megoldásairól, és valós időben kérdezhessen közvetlenül Piotr Ostaszewskitól. A látogatást előzetes regisztráció nélkül követheti a Youtube -on (később ellenőrizze a csatornát a honlapon).
Szeptember 14-én online workshopot és vitát szervezünk az „Intelligens falvak engedélyezése hatékony támogatási keretrendszer révén” témakörben, beleértve az Intelligens vidéki 21 projekt legfontosabb tanulságait (együttműködés a kiválasztott falvakkal), valamint vitát a nemzeti és európai politikai döntéshozókkal. szintek. Az eseménynek ez a része elsősorban a vidékpolitikai döntéshozatalban részt vevő érdekelt feleket célozza meg, azonban más érdekelt feleket is szívesen látnak. A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött: itt . Kérjük, jelentkezzen szeptember 13 -ig.
Végezetül szeretnénk meghívni Önt, hogy előzetesen regisztráljon, és jelezze érdeklődését a 2. regionális workshop (ideiglenesen 2021. november 3–4.), A Stanz-szal együttműködésben szervezett 2. regionális műhelymunka személyes találkozója és online találkozója iránt. im Mürztal (Smart Rural 21 kiválasztott falu Ausztriában), amelynek témája az „Intelligens és rugalmas vidéki területek – megújuló energia és helyi energiaközösségek”. Az eseményre itt lehet előre regisztrálni 2021. szeptember 17-ig.
Sok szeretettel várunk benneteket ezeken az eseményeken!
Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatban.
Üdvözlettel
Az intelligens vidéki 21 csapat

 

1stRegionalWorkshop_Programme_12-14.09.21_V02