browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Tisztelt Pályázók!

Posted by on 2017. december 28. csütörtök

A mai nappal megjelentek a “Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához”, valamint az “ÉNGY tételek import segédlete” c. dokumentumok a LEADER helyi felhívásokhoz kapcsolódóan, amelyek a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok a “Kapcsolódó tartalmak” pont alatt érhetőek el.

A támogatási kérelem benyújtására már elérhető a LEADER helyi felhívások menüpont, azonban a kitöltés megkezdésére az adott felhívásban szereplő benyújtási időszak kezdő napjától van lehetőség. Egyesületünk esetében ez a 3 Gazdaságfejlesztési pályázatnál (Helyitermék előállításának és piacra jutásának támogatása, Mikrovállalkozások multiplikátor támogatása és az Önkormányzatok gazdaságfejlesztési célú helyitermék előállításának támogatása címűek) 2018.01.02-től lehetséges.

Várjuk érdeklődésüket!

Szinergia Egyesület

munkaszervezet

Hozzászólások lezárva.