browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Pályázati Tájékoztató

Posted by on 2017. június 20. kedd

Szervezetünk megkezdte a felkészülést, a 2017.05.26-án aktualizált Helyi Fejlesztési Stratégia LEADER pályázatainak megnyitására. Ennek első lépéseként megkezdtük az Irányító Hatóság által megküldött központi „LEADER Felhívás Rögzítő Modell” feltöltését, majd ennek elkészülte után, visszaküldjük azokat minőségbiztosítási felülvizsgálatra. Ennek megtörténtét követően, várhatóan 2017 augusztus hónapban megnyitásra kerülnek első LEDER pályázataink. Az első két megnyitni tervezett pályázatunk a „Helyi termékek előállításának és piacra jutásának támogatása”, illetve a „Tematikus rendezvények, közösségfejlesztő akciók támogatása” című kiírás lesz. Az összes (7db) pályázat megnyitásának végső időpontja 2017 október 31.

A LEADER pályázatok az előző ciklusban már megszokottak szerint 2 körösek lesznek, vagyis lesz egy projektötlet benyújtási forduló, amit a Szinergia Egyesület Helyi Bíráló Bizottsága fog megfeleltetni, az egyesületi HFS- ben leírtaknak. Amennyiben ez meglesz, akkor az itt kapott Támogató Nyilatkozattal lehet feltölteni, a központi MÁK-MVH felületen a LEADER pályázatokat.

A mellékelt táblázatban megtekinthetik összes LEADER pályázatunkat aktuális formájában.

Tervezett pályázatok HFS melléklet 2017.05.26

Hozzászólások lezárva.