browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Monitoring

Posted by on 2014. február 18. kedd

Tisztelt Nyertes Pályázóink!

Mint már erről az előző évek során értesültek: Európai Uniós agrár- és vidékfejlesztési támogatások esetén uniós kritérium, hogy minden nyertes pályázó (vagyis 2013-ban, vagy azt megelőzően Falumegújítás, Vidéki Örökség megőrzése, IKSZT, „Falubusz”, Mikrovállalkozások fejlesztése, Turisztikai tevékenységek ösztönzése és LEADER jogcímekben támogatási határozattal rendelkező) részére kötelező az évenkénti monitoring adatszolgáltatás. Ennek végrehajtási formája idén az előző évekkel nagyban megegyezik, azonban a kötelezően szolgáltatandó adatok száma változott. A Monitoring adatszolgáltatási kötelezettséget, minden EMVA forrás esetében az idei évben a 10/2014 (II.14) VM rendelettel módosított 18/2009. (III. 6.) FVM rendelet szabályozza. Az MVH vonatkozó közleményei 26/2014. (II.17) és 27/2014 (II.17) számmal jelent meg.

Az adatszolgáltatás kizárólag elektronikus úton, Ügyfélkapun keresztül a „www.mvh.gov.hu/Alkalmazások/E-monitoring” címen tehető meg.

Teljesítési időszak: 2014. február 17 – 2014. március 19.

Kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak munkaszervezetünkhöz!

Hozzászólások lezárva.