browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Záradékolás kérelmezése – KR dokumentumok benyújtása

Posted by on 2013. június 26. szerda

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy az Irányító Hatóság 45/2013 (V.29) számú közleményében megjelentetett Helyi Bíráló Bizottság Működésének eljárásrendje  5.5.1 „A Záradékolás menete” című pontjában leírtak szerint, a pályázat  MVH felé történő benyújtása után legkésőbb 8 napon belül, a KR Dokumentumot az ügyfélnek záradékolásra be kell nyújtania a LEADER HACS- hoz. Itt annak projekttervvel történő összevetését, megfeleltetését végzik el. Az általunk elvégzett záradékolási tevékenységről záradékolási értesítést fognak Kollégáink Önöknek küldeni, amellyel egyébként már nem lesz más teendőjük. Kérjük Önöket, hogy aki még nem nyújtotta be egyesületünkhöz záradékolásra ezt a dokumentumot, az a 8 napos végső határidő figyelembe vételével azt tegye meg!

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a hozzánk benyújtott KR dokumentum után Ön javított pályázatán az elektronikus felületen és újból beadta azt, ismételten be kell nyújtania hozzánk a friss KR dokumentumot. Ebben az esetben előfordulhat, hogy annyi záradékolt nyilatkozatot fog e-mailben kapni, ahányszor KR dokumentumot nyújtott be hozzánk.

Ha Ön a KR dokumentum benyújtása után javított pályázatán az elektronikus felületen és a friss KR dokumentumot nem nyújtotta be ismételten hozzánk, akkor friss pályázatához tartozó nyilatkozata nem kerül záradékolásra, a pályázata elutasításra fog kerülni, záradékolás hiányában.

Ezért kérjük Önöket figyeljenek arra oda, hogy Egyesületünknél jelen legyen az Önök legfrissebb KR dokumentuma, hiszen módosítás után, a kérelem új vonalkódot kap, új időbélyeggel.

Fontos információ:
– Önöknek az első benyújtástól számítva 5 nap áll rendelkezésükre, bármilyen módosítás elvégzésére és onnantól kezdve további 3 nap, hogy a KR dokumentumot eljuttassák Egyesületünk részére.

2013.06.21 20:00 órakor a Szinergia Egyesület illetékességi területén felfüggesztették a pályázatok benyújtásának lehetőségét, ennek következtében a pályázatok módosítására sincsen már lehetőség.

– Ez a levél legfőképpen azért került kiküldésre, mert kollégáink nem látnak rá arra, hogy Önök ténylegesen benyújtották-e a végleges KR dokumentumot. (jóval később töltődik át a benyújtott pályázat a rendszerünkbe, mint ahogy a záradékolásokkal végezni kell).

Szinergia Egyesület munkaszervezete

Hozzászólások lezárva.

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������