browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Tusnádi Péter – új kaptárak beszerzése és az állomány növelése

Posted by on 2014. április 8. kedd

Pályázó: Tusnádi Péter
Ügyfél azonosító szám: 1009647350

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének (35/2013. (V. 22.) VM rendelete)a „Versenyképesség” intézkedés keretein belül valósítottam meg méhészetemhez kapcsolódóan „ Új kaptárak beszerzése és az állomány növelése” című pályázatomat.

Édesapám családi tevékenység keretében azt 1950-es évektől méhészkedett. Az általa folytatott családi hagyományokat kívántam a projekt keretében továbbvinni, fejleszteni, melyhez rendelkezem a szükséges tanulmányokkal, szakmai végzettséggel is.

A támogatási kérelem benyújtásakor 10 kaptárral rendelkeztem. Állapotuk nem tette lehetővé, hogy a termelést növeljem, ezért cseréjük, számbeli bővítésük volt a célom. A fejlesztéssel a somogyhárságyi Rózsahegyen található „birtokon ” került telepítésre a projekt keretében 100 db KOHUT NAGYBOCONÁDI 18 KERETES KAPTÁR.

A fejlesztés hatására jelentős mértékben megnő a termelés mind mennyiségileg, mind minőségileg egyaránt.

Hozzászólások lezárva.

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������