browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Pályázatok

Ezen pályázati rendszerek utófinanszírozás alá tartoznak. Ez bővebben annyit jelent, hogy a pályázónak a beruházás költségeit magának kell tudnia fedeznie (hitel vagy önerő). Ha az ügyfél ebben a rendszerben szeretne pályázatot benyújtani, több lépcsős eljárással kell szembesülnie:

  1. Támogatási Kérelem: A pályázó benyújtja támogatási kérelmét a rendeletben, illetve a közleményben közzétett eljárást lefolytató szervezethez. A szerv az eljárás közben befogadó végzést (ekkor a pályázó saját felelősségére elkezdheti a beruházást), illetve az eljárás végeztével támogatási határozatot bocsát ki, az elfogadott tételekkel, melyek a beruházásban elszámolhatóak lesznek az ügyfél számára. Ezután a beruházás megkezdődhet.
  2. Módosító kérelem: Ha a beruházás során olyan érdemben lényeges változások következnek be, melyek nagy mértékben befolyásolják a kivitelezést, módosító kérelem nyújtható be az eljárást lefolytató szerv felé.
  3. Kifizetési Kérelem: Miután megtörtént, illetve részben teljesült (több kifizetési kérelem is benyújtható) a beruházás, benyújtható a kifizetési kérelem. A kifizetési kérelem a ténylegesen megtörtént beruházásról kell szólnia, több kifizetési kérelem is benyújtható, az egyes kivitelezési fázisok során. A helyszíni ellenőrzés és az ügyintézés végeztével, a pályázó hozzá juthat a jóváhagyott összeghez.

Vélemény, hozzászólás?

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������