Keresés
Close this search box.

III. Szentlőrinci sonkaverseny

Leendő Nevezőnk, kedves Sonkaversenyző Partnerünk!

Április 13-án, szombaton újra várja a sonkakészítőket az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő hagyományos szentlőrinci SONKAVERSENY.

Az eseménynek a szentlőrinci Rendezvény Centrumunk adja a helyszínt, ahol a Kistermelők Házában a sonkaverseny, a külső szabadtéren a szokásos tavaszi vásár termelői, kereskedői és árusai várják majd az érdeklődőket, vásárlókat.

A versennyel célkitűzésünk a hazai sonka bemutatása és népszerűsítése, hogy ezen keresztül a fogyasztókkal megismertessük a sonkákban rejlő ízvilágot, az egyedi receptúrákat, s azt a változatosságot, melyet ez a szakma nyújtani tud. A verseny mellett a nevezőknek bemutatkozási lehetőséget is kínálunk, mely termékeik népszerűsítésére, kóstoltatására és igény szerint az árusításra is alkalmas.

A versenyre történő nevezésről, a standigénylési lehetőségekről és díjakról, a mellékelt nevezési lap ad információt, melynek visszaküldésével egyben jelentkezni is lehet a sonkaversenyre!

A verseny kategóriák fődíja egy teljeskörűen berendezett 10 négyzetméter alapterületű kiállítási/árusító stand, melyet a győztesek a Szentlőrinci Gazdanapokon foglalhatnak el, ez év augusztusában.

Bízva, hogy felkeltettük érdeklődését, várjuk nevezését a III. Szentlőrinci SONKAVERSENYRE!

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

Végh Gábor                         Schaub Mirjam

vásárigazgató                      rendezvényszervező

20/941 91 46                      20/485-0685

 Sztl-i SONKAVERSENY nevezesi lap_2019