browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Meghívó

Posted by on 2019. január 17. csütörtök

Tisztelettel meghívjuk

2019.január 24-én (csütörtök) 16.30 órakor

kezdődő rendezvényünkre.

Helye: Szigetvári Vigadó (volt Sooters bolt terem)

7900 Szigetvár, József Attila utca 9

Napirendi pontok:

  1. 1.Tájékoztató a megjelent NEA-19- EG/ Ö program pályázatokról

Előadó: Udvaros Renáta- NEA- TF Kollégium tagja

  1. Tájékoztató a Vidékfejlesztési Program és a GINOP pályázatok jelenleg pályázatható forrásairól és egyéb aktualitásairól.

Előadó: Vanyúr Arnold Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Baranya megyei koordinátora

  1. Tájékoztató a Szinergia Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiájában kidolgozott, civil szervezetek, és mikrovállalkozások, valamint helyi termék előállítók számára pályázható LEADER támogatások pályázati lehetőségeiről.

Előadó: Rajczi Román- Szinergia Egyesület munkaszervezet vezető

A rendezvényt ajánljuk minden olyan civil szervezet figyelmébe, aki már pályázott, vagy pályázni kíván a Vidékfejlesztési Program, a Széchenyi Terv, a Nemzeti Együttműködési Alap, vagy a LEADER rendszer felhívásaira. Meghívott vendégünk révén gyakorlati tanácsokat kaphatnak, az eredményes pályázatok elkészítéséhez.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Szinergia Egyesület

munkaszervezete

Hozzászólások lezárva.

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������