Keresés
Close this search box.

Meghívó- Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban

Tisztelt Partnerünk!

A napokban jelent meg a Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban c. (VP3-4.2.1-4.2.2-18 kódszámú) felhívás. Mivel a mezőgazdasági termelők, kis- és középvállalkozások, őstermelők számára kínál igen kedvező lehetőséget tevékenységükhöz kapcsolódó fejlesztések végrehajtásához, versenyképességük javításához, ezért a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Tematikus Tájékoztató Napot szervez.

Meghívott előadó

A pályázat jobb megismerésében segítségükre lesz dr. Mezei Dávid, az Agrárminisztérium vidékfejlesztési stratégiáért felelős helyettes államtitkára, aki első kézből válaszol a felmerülő kérdésekre.

Helyszín és időpont

Helyszín: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13. II. emelet (Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Konferenciaterem)

Időpont: 2018.11.23. (péntek) 10 óra

A felhívás célja, hogy az agrártermékek piaci versenyképességét a minél magasabb szintű és minőségű feldolgozottsággal segítse. Ennek megfelelően a pályázat keretében a mezőgazdasági termelők, az őstermelők, a kis és középvállalkozások az élelmiszer-feldolgozáshoz, borászati tevékenységhez kapcsolódó fejlesztések végrehajtásához igényelhetnek támogatást, ami hozzásegíti őket tevékenységük gazdaságos folytatásához, továbbá a saját, illetve az alkalmazotti foglalkoztatás fenntartásához.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 50 milliárd forint az alábbi célterületi, illetve fókuszterületi bontásban:

a felhívás 1. célterülete („Élelmiszer-feldolgozó üzemek fejlesztése”) keretében igénybe vehető keretösszeg 40 milliárd Ft:

a felhívás 2. célterülete („Borászati üzemek fejlesztése”) keretében igénybe vehető keretösszeg 10 milliárd Ft:

A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van lehetőség.

Ingyenes regisztráció

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni legkésőbb a héten csütörtökön,  9 óráig lehet:

http://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/tematikus-tajekoztato-nap

Szeretettel várjuk rendezvényünkön.

Baranya Megyei Vállalkozói Központ