browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

FIGYELEM! MÓDOSULTAK A FELHÍVÁSOK!

Posted by on 2018. március 28. szerda

Felhívjuk Pályázóink figyelmét, hogy a napokban (2018.03.23 és 2018.03.27-től) módosításra kerültek pályázati felhívásaink, a következők szerint:

  1. Helyi termékek előállításának és piacra jutásának támogatása című felhívásnál: beiktatásra került egy új értékelési szakaszhatár nap, 2018.03.31-el.
  2. 2. Mikrovállalkozások multiplikátor támogatása című felhívásnál: megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 60-ról 70%-ra. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez.
  3. Önkormányzatok és szociális szövetkezetek gazdaságfejlesztő hatású helyitermék előállításának támogatása című felhívásnál: megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 60-ról 70%-ra. Továbbá mindkét járásra (Szigetvári és Szentlrinci) vonatkozóan beillesztésre került a támogatási intenzitásokat megadó táblázatba, a hátrányos helyzetű munkavállalók foglakoztatása esetén adható +5%, és a piaci zavart nem okozó árú-elhelyezésre adható +5%-os támogatási intenzitás, ezzel 80%-ra emelkedett az igényelhető támogatási intenzitás. További 10%-al emelkedhet ugyanez, ha konzorciumban pályázik az ügyfél. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez.
  4. Zrínyi Zöldút és Mária Út megvalósításához kapcsolódó összefogások kialakítása című felhívás: beiktatásra került egy új értékelési szakaszhatár nap, 2018.04.30-al. Megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 85-ről 90%-ra. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez.

5.Tematikus rendezvények, közösségfejlesztő akciók támogatása című felhívásnál: megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 85-ről 90%-ra. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez. Nevesítésre került a  legalább 1000 fős látogatószámmal rendelkező, turisztikai potenciált eredményező megyei, illetve régiós ismertséggel bíró rendezvények esetében, a TDM szervezet támogató nyilatkozatának benyújtása.

6.Helyi identitásfejlesztés támogatása című felhívásnál: eltörlésre került az eszközbeszerzések esetén a 25%-os felső korlát. Beemelésre került a térségi kiadványok, újságok, könyvek költségeinek elszámolhatósága, a költségelemek közé. Megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 85-ről 90%-ra. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez.

4.Generációkon átívelő kezdeményezések támogatása című felhívásnál: beemelésre került az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásoknál a LEADER Térségen kívüli, belföldi utazások lebonyolításához kapcsolódó költségek elszámolhatósága, a költségelemek közé. Megemelésre került a Szentlőrinci járás esetében, a támogatási intenzitás 85-ről 90%-ra. Csatolásra került egy konzorciumi megállapodás, a mellékletekhez.

A módosított felhívásokat és mellékleteiket már letölthetik, a központi felületről az alábbi linken.

https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

Szinergia Egyesület munkaszervezete

Hozzászólások lezárva.

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������