Keresés
Close this search box.

Nem harap a digitális világ – ingyenes előadás-sorozat

2015-től kezdődően – a pályázati kiírások függvényében – tematikus tájékoztató napokat tart a Baranya Megyei Vállalkozói Központ  nemcsak GINOP, de TOP (Területfejlesztési Operatív Program), Vidékfejlesztési Program (VP), és Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) témakörökben is, ahol részletes felvilágosítást kaphat a lehívható forrásokról és a pályázati feltételekről.

Nem harap a digitális világ c. rendezvényükkel a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú pályázat feltételeiről, az informatikai fejlesztések hatékonyság- és biztonság növelő oldalairól, az ISO minősítések megszerzésének rejtelmeiről, valamint az informatikai fejlesztések mikrofinanszírozási lehetőségeiről szeretnének tájékoztatni.

Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

  • általánosságban olyan cégeknek, akik hajlandóak a modern világ eszközeit használni és felismerik, hogy a jól használt eszközök támogatják a hatékonyságukat,
  • olyan cégeknek, ahol több ember dolgozik számítógépen napi szinten és gyakorlatilag elengedhetetlen a munkájukhoz az IT rendszerek használata (pl: könyvelőirodák, pályázatíró cégek, fotóstúdiók, reklámstúdiók, videósok),
  • gyártócégeknek, mivel a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 pályázatban vállalatirányítási rendszert is be lehet szerezni,
  • olyan cégeknek, amelyek érzékeny adatokat kezelnek, vagy saját ötleteik alapján dolgoznak egyedi megoldásokkal (pl. saját know-how-val)

A 2016.10.25-i tájékoztató és kerekasztal-beszélgetés részleteit a csatolmányban szereplő meghívó tartalmazza.

Kérjük, keresse fel az alábbi oldalt és a  http://bmvk.hu/szolgaltatasok/ginop-digit címen  regisztráljon.

A regisztrációt követően A Baranya Megyei Vállalkozói Központ kollégái visszajeleznek.

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt rendezvényen.