Keresés
Close this search box.

Tisztelt 2015 évi Nyertes „Falubuszos” Pályázók!

 

Az MVH Somogy Megyei Régiós Központja kérte szervezetünket, hogy a 2015 évi támogatási körből beszerzett Falubuszok ellenőrzése során felmerülő gyakori problémák miatt, segítsünk a térségi nyertesek informálásában. Tehát, a mostani időszakban megvett, és üzembe állított Falubuszok „felmatricázásakor”, a következő feltételeknek kell megfelelnie. 

 

Az arculati elemekre vonatkozóan az EMVA Társfinanszírozású Intézkedések Irányító Hatóságának a 289/2013. (XI. 14.) közleményének – nevezetesen ,,az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2013-tól igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló 103/2013. (XI. 8.) VM rendeletről, valamint a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztése keretében a kötelező arculati elemek alkalmazására vonatkozó Arculati útmutatóról továbbá a ,,Gépjármű katalógus a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztéséhez” című katalógusról” – 2. számú ,,Arculati útmutató a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztéséhez” elnevezésű melléklete alkalmazandó. Az arculati elemek (kivéve a szlogen és a település neve) kép és vektoros formában az alábbi linken keresztül érhetőek el:

www.umvp.kormany.hu/umvp-arculat

 

A matricázásnak az alábbiaknak kell megfelelnie:

A gépjárművön a következő arculati elemek feltüntetése szükséges: az Európai Unió zászlaja, a Darányi Ignác Terv logó, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program logója, a szlogen: „Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”, valamint a település neve.

 

1) Ha a támogatásból beszerzett gépjármű világos színű, akkor a feliratok (szlogen és településnév) színe az Irányító Hatóság 97/2012. (VIII.15.) közleménye által meghatározott zöld (színkód: C62 M20 Y71 K2), ha pedig a gépjármű sötét színű, akkor az említett feliratok fehér színűek legyenek. Ez alól kivételt képez az EU zászló, a mellette elhelyezkedő, fekvő ÚMVP logóval, valamint a Darányi Ignác Terv logója, mert azokat fehér alapon helyezzük el. Az arculati elemek (kivéve a szlogen és a település neve) kép és vektoros formában az alábbi linken keresztül elérhetők: www.umvp.kormany.hu/umvp-arculat. A feliratok (szlogen, településnév) betűtípusa Helvetica Regular legyen.

 

2) A Darányi Ignác Terv logót és az EU zászlót, mellette a fekvő ÚMVP logóval a gépjármű két oldalán szükséges elhelyezni. Az EU zászló és az ÚMVP logó mérete együttesen a hátsó ajtó – mikrobusz esetén a tolóajtó – mögötti panel 1/8-a legyen mindkét oldalon, úgy, hogy mindkét elemnek azonos magasságúnak kell lenni. A Darányi Ignác Terv logó magassága az EU zászló és a mellette elhelyezkedő ÚMVP logó esetében alkalmazott magasság másfélszerese legyen. Ezen túl szükséges a gépjármű két oldalán feltüntetni legalább 5 cm magas feliratként a település nevét.

 

3) A gépjárműn szükséges szerepeltetni a következő feliratot: „Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”. A feliratnak minimum 5 cm magasnak kell lennie.

 

Szigetvár, 2015.10.06

 

                                                      tisztelettel:    Rajczi Román