browser icon
Ön a következő böngésző, nem biztonságos verzióját használja: your web browser!
A jelenlegi böngészője elavult, nem biztonságos a használata. A kényelmesebb és biztonságosabb böngészés érdekében, kérem frissítse böngészőjét, vagy próbáljon ki másikat. A weboldal tökéletes megjelenéséhez a Firefox legújabb verzióját ajánljuk!

Aligvár Szolgáltató Kft. bemutatkozása

Posted by on 2013. október 21. hétfő

Bemutatkozás:

1993 óta vagyunk jelen a Szentlőrinci kistérségben, fő profilunk erdészeti szolgáltatás és kereskedelem, de a helyi termékek piacán is jelen vagyunk. Elsősorban kutyaólak, különböző egyedi fanyelek, parafa alkalmatosságok, egyedi bútorok készítésével foglalkozunk. Egyedi helyi termékeink a térségben igen keresettek, de Budapest felé is nagy az igény termékeinkre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leader pályázaton nyert és megvásárolt gép segítségével munkánk könnyebbé és gazdaságosabbá válik. Eddig nagyon sok forrásunkat felemésztette a munkánkhoz szükséges alapanyag felvásárlása. A fejlesztés által a munkánk költséghatékonyabbá is válik.

Pályázat segítségével megvásárolt gép:
gep

Elérhetőségek:

Aligvár Szolgáltató Kft.
Képviselő: Pásztory Csongor László
Cím: 7681 Hetvehely, Rákóczi út 42/C
Tel: 06-30-503-9010, 06-73-700-353
E-mail: enying20@gmail.com

Hozzászólások lezárva.

������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������