Keresés
Close this search box.

Képzési felhívás

Képzési felhívás

 

Várjuk azon érdeklődők jelentkezését (max. 2 fő), akik a Szinergia Leader térségben a turizmus menedzsment területén tevékenykednek, vagy kívánnak tevékenykedni, és elmélyítenék ismereteiket az alábbi tárgyakban:

  1. A turizmus menedzsment elméleti alapjai. (20 óra)
  2. A turizmus marketing hazai és nemzetközi gyakorlata, projektek előkészítése, lebonyolítása, hatékonyság mérése. (20 óra)
  3. Helyi termék alapú turisztikai termékfejlesztés és menedzsment gyakorlata. (20 óra)
  4. Az utazásszervezés gyakorlata rurális térségekben. (20 óra)
  5. Helyi desztináció menedzsment szervezet turizmus menedzsment gyakorlata. (20 óra)

A képzés 2014. július 5-én, (szombat) 14 órakor indul a boldogasszonyfai Kultúrházban (7937 Boldogasszonyfa Kossuth u. 14.).

A képzés ütemezése az első órán kerül egyeztetésre a képzés résztvevőivel.  A befejezés végső határideje 2014. december 15.

Jelentkezési határidő: 2014. június 26. (csütörtök) 12 óra.

Jelentkezni név, cím, e-mail cím, telefonszám, és a termelő által készített / készíteni tervezett helyi termék(ek) megnevezésével lehet, a szinergialeader@gmail.com e-mail címen, vagy a 06/20 800-4101-es telefonszámon Ignácz Máriánál.

A képzés a résztvevők számára ingyenes.

A „Helyi értékek turisztikai programja” elnevezésű projekt az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatások jogcím hozzájárulásával valósul meg.