Keresés
Close this search box.

MNVH projektötletek megnyitása

Kedves Vidékfejlesztő Kollégám!Az MNVH Projektkoordinációs Igazgatóságának tájékoztatása alapján az alábbiakról informálunk benneteket az MNVH projektötletek megnyitása kapcsán.

2014. június 1-20. között az előzetes nyilvántartásba vételi eljárás során megfelelt partnereinknek ismét lehetősége lesz projektötlet benyújtására ismeretátadásszakmai kiadvány készítés és rendezvényszervezés témákban.

A felhívások tartalma alapjaiban nem változott meg:
– a projektötletek megvalósítására a benyújtást követő második és harmadik hónapban, tehát augusztus 1. és szeptember  30. között lesz lehetőség
– a rendelkezésre álló keretösszeg témánként nettó 20 millió forint
– a maximálisan igényelhető finanszírozási összeg nettó 2 millió forint. Ennek kapcsán tájékoztatlak benneteket, hogy amennyiben a partner ÁFA visszaigénylésére nem jogosult, úgy a nettó összegről állíthatja majd ki a számlát a teljesítésigazolás megérkezését követően, mert számvitelileg ebben az esetben a nettó összeg egyenlő a bruttóval, tehát az ÁFA értékét nem kapja meg, azzal nem tud elszámolni. Amennyiben a partner ÁFA visszaigénylésére jogosult, úgy a nettó + ÁFA összegről állíthatja ki a számlát.

Vida Laura
MNVH Baranya megyei referensInfopont: 7824 Egyházasharaszti, Kossuth u. 70
Tel: 0630/897-2999 E-mail: baranyamegye@nakvi.hu
www.mnvh.eu

 

alairas

1223 Budapest, Park u. 2.
Tel.:+36 1 362 8100
Fax: +36 1 362 8104
www.nakvi.hu